top of page
IMG_2830_edited.jpg

Intake / Sessie

Online / Live 

"You deserve a life that's full of joy, happiness and deep nourishment. Why not? Let me help you to find your way back to the seed that has always been waiting in your heart and let's activate that. It needs water and sunlight. And you are the only one who can provide for that"

Paqo's from the Andes

Ben je op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

-wie ben ik?

-wat is mijn purpose?

-waarom verval ik telkens in dezelfde patronen?

-ik wil wel verder, maar ik weet niet hoe?

-wat is mijn volgende stap?

-welke overtuigingen/ belief systems weerhouden mij ervan om te leven zoals ik echt wil leven?

-welke thema's en patronen beïnvloeden mijn leven op de achtergrond?

-hoe kom ik in contact met wie ik werkelijk ben?

-hoe kan ik minder stress ervaren op mentaal, fysiek en emotioneel niveau?

-wat betekent het om een 'awakened' persoon te zijn? 

-hoe kan ik 'heel' worden? 

-is dit mijn verhaal of leef ik iemand anders zijn verhaal?

-waar komen mijn depressieve klachten vandaan? 

-waarom voel ik me vaak overspoeld door alles? 

Er zijn nog vragen die hier misschien niet bij staan maar die je mee kunt nemen in ons gesprek tijdens de intake.

De intake

Ben je nieuw in mijn praktijk, dan begin ik altijd met een intake. Vaak hebben we veel vragen, maar geen antwoorden. We weten niet precies waar onze problemen, fysiek, emotioneel of mentaal vandaan komen. En hoe ze in relatie staan tot elkaar. Tijdens de intake brengen we alles in kaart. Wat er gaande is in je leven, waar je naar op zoek bent en wat je graag achter je zou willen laten. We kijken wat bij je past in jouw helingsproces. Dit is een proces dat zich vaak in het moment ontvouwt. Bewustzijn is het sleutelwoord. 

De intake duurt gemiddeld 2 uur. 

Vervolgsessies

De intake heeft vaak een vervolgsessie. Dit is natuurlijk afhankelijk van waar je voor komt. Voor ieder persoon en voor iedere sessie is de ervaring uniek. Geen twee sessies zijn ooit hetzelfde. 

Mensen vragen vaak: 'Hoeveel sessies heb ik nodig?' Iedereen is anders, maar ik heb gemerkt dat je met 3 tot 5 sessies je vaak al een eind op weg bent. Maar iedereen is uniek dus ik bespreek graag tijdens de intake wat jouw hulpvraag en verwachting is en hoe ik je daarin kan ondersteunen. 

 

Vervolgsessies duren gemiddeld 1 uur.  

Werkwijze

 

Door het ontwikkelen van ons bewustzijn worden we steeds vrijer. Het gaat er niet om dat we van dingen afkomen, maar hoe ze een plek te geven en te integreren in wie we al zijn. Dit is het 'heel' worden. Het is een individueel proces, uniek voor ieder persoon. 

 

Energetische ondersteuning en compassie in dit bewustwordingsproces zijn essentieel. Tijdens dit proces waar ik je bij begeleid en wat zich gaandeweg ontvouwt, wordt duidelijk wat er in jouw leven onder de oppervlakte speelt en waar je door geleid en gedreven wordt. Het geeft je inzicht in wie je bent, waar je vandaan komt en je te leren zijn met 'wat is'.   

Duur

Intake: 2 uur 

Vervolgsessie: 1 uur 

bottom of page