top of page
IMG_2820_edited.jpg

Life between Lives

Live / Online

Life Between Lives

Tijdens deze 'reis van de ziel' leer je vanuit een nieuw perpectief naar het (alledaagse) leven te kijken. Vaak loop je al een tijdje rond met vragen over jezelf of het leven. Wat is mijn doel hier op aarde? Waarom loop ik iedere keer tegen hetzelfde aan? Waar komen deze patronen en overtuigingen vandaan? Met wie heb ik een zielsverbinding? Tijdens de LBL kunnen deze gesteld worden. 

 

Een LBL brengt je in contact met dat deel van jou dat wijsheid, diep inzicht en zingeving brengt. 

Life Between Lives (LBL) is ontwikkeld door Michael Newton. Hij heeft aan de hand van duizenden sessies met cliënten op systematische wijze nieuwe informatie verzameld over het leven van de ziel tussen twee incarnaties in. Het wordt ook wel spirituele regressie genoemd. Het is een bijzondere ervaring die je maar eens in de zoveel tijd doet. Zijn bestsellers zijn inmiddels in het Nederlands vertaald. Meer informatie hierover op de Amerikaanse site: The Newton Institute.

 

Werkwijze

Na een intake (inleidend gesprek) volgt de daadwerkelijke regressie. In een LBL-sessie maak je vanuit een diepe staat van trance contact met andere lagen van bewustzijn en de herinneringen aan het 'leven tussen levens'. 

Ik adviseer mijn cliënten zo open mogelijk de ervaring in te gaan, met zo min mogelijk verwachtingen, zodat je het maximale uit je sessie kunt halen. Iedere sessie is uniek en heeft zijn eigen ritme.

Voorbereiding & Duur

Schrijf de vragen die jou al jaren of juist op dit moment bezighouden op en breng ze mee op papier. 

Verder is er geen voorbereiding nodig. 

De sessie zelf duurt gemiddeld 5 uur, soms langer. 

Het is goed om na de sessie tijd en rust voor jezelf in te plannen. 

Eet voldoende voor aanvang, drink water en zo min mogelijk koffie. 

bottom of page