top of page
IMG_2885_edited.jpg

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) is een techniek die ontwikkeld is door Dolores Cannon. Met deze methode word je net als bij the Transformational Journey en Life Between Lives in trance gebracht. 

Wat deze techniek uniek maakt is dat het ons in staat stelt contact te maken met ons Hogere Zelf (de Bron). In deze tijd waarin zoveel mensen vragennebben over wat er met de wereld gebeurt en waar we staan als mens, geeft het ons de mogelijkheid de vragen daadwerkelijk ook te stellen aan een hogere intelligentie. Iets waar we allemaal deel van uitmaken, maar niet altijd toegang toe hebben of ons van bewust zijn in ons dagelijks leven. 

Werkwijze

Na een intake (inleidend gesprek) volgt het gedeelte van de QHHT, waarbij je in trance gebracht wordt. Dit is een bewustzijnstoestand die ons niet vreemd is in ons dagelijks leven. Je zou het kunnen vergelijken met een zeer levendige dagdroom, waarbij je zelf in controle blijft maar voldoende ontspannen bent om toegang te krijgen tot de andere bewustzijnslagen.  

Ik adviseer mijn cliënten zo open mogelijk de ervaring in te gaan, met zo min mogelijk verwachtingen, zodat je het maximale uit je sessie kunt halen. Iedere sessie is uniek en heeft zijn eigen ritme.

Voorbereiding & Duur

Schrijf de vragen die jou bezighouden op en breng ze mee op papier. 

Verder is er geen voorbereiding nodig. 

De sessie zelf duurt gemiddeld 5 uur, soms langer. 

Het is goed om na de sessie tijd en rust voor jezelf in te plannen. 

Eet voldoende voor aanvang, drink water en zo min mogelijk koffie. 

bottom of page