top of page
IMG_2815.jpg

The Transformational

Voyage© 

We zijn allemaal op zoek naar een manier om ons te verbinden met wie we in oorsprong zijn. Als mens creëren we ons eigen leven. Maar zijn we ons daar voldoende van bewust en is onze creatie-kracht geactiveerd? Ons bewustzijn biedt ons oneindig veel mogelijkheden om die reis naar ons binnenste, ons Zelf, de oorsprong van wie we zijn, te maken. Daar ontdekken we onze creatie-kracht. Het creëren van je eigen leven is iets waar de quantum fysica op ingaat. Dit is een nieuw veld wat vol in ontwikkeling is. De oneindige potentie die wij als mens bezitten, is iets waar we ons actief op richten in deze sessies en levert verfrissende en vernieuwende inzichten op. Je kunt het ook wel het wakker worden in jezelf noemen.   

Na jaren van ervaring met allerlei verschillende technieken, is gebleken dat een traject van een aantal trance sessies veel oplevert. Een trance sessie biedt diepe inzichten en zingeving. Maar de integratie van zo'n sessie is minstens zo belangrijk. In het moment aanwezig zijn, in diepe verbinding, leidt daarbij de weg.  

The Transformational Voyage© is een reis naar jezelf, jouw oorsprong en gaat voorbij de wereld van vragen, naar de dimensies waar antwoorden via beelden, symbolen en ervaringen aan ons gegeven worden. Je kan het zien als een avontuur naar bewustzijnsvelden die je daarvoor nog niet kende. We stappen uit het paradigma van deze wereld. En stappen in de co-creatie van jouw leven, waarbij jij onderdeel bent van een groter geheel. Je leert hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor het verhaal dat jij jezelf vertelt, en wat dat voor jou betekent. Die bewustwording biedt ongekende mogelijkheden en vooral vrijheid. De weg naar bevrijding en diepe healing is daarmee ingezet. 

 

Ik ben naast mijn wetenschappelijke studie, vanuit verschillende richtingen opgeleid om trance reizen mogelijk te maken. Als sjamaan weet ik wat een transformational voyage inhoudt en kan opleveren. Keer op keer is me duidelijk geworden dat alle manieren een poging zijn om te communiceren en in interactie te zijn met het grotere geheel, de Universele Intelligentie oftewel de  'Spirit World' om ons heen.

 

 

Werkwijze

Na een intake (inleidend gesprek) volgt direct een intensieve trance sessie. Je reist onder begeleiding af naar andere dimensies, waar je de taal van symbolen, beelden, gevoelens en de kinesthetische beleving leert kennen. Deze sessie duurt gemiddeld 5,5 uur. 

Na deze sessie volgt op een andere dag een integratie sessie van ongeveer 2 uur.

 

Dan maken we ook een afspraak voor de vervolg trance sessie, waarin we intensief op zoek gaan naar de verdieping in jouw verbinding met jezelf en het grotere geheel om je heen. De vervolg trance sessie kan ook gekoppeld worden aan de eerste integratie sessie. (4 uur)

Ter afsluiting zullen we een integratie sessie inplannen van ongeveer 2 uur. 

Ik adviseer mijn cliënten zo open mogelijk de ervaring in te gaan, met zo min mogelijk verwachtingen, zodat je het maximale uit je sessie kunt halen. Vertrouw op wat er komt. Iedere sessie is uniek en heeft zijn eigen ritme.

Voorbereiding & Duur

Schrijf voor de eerste afspraak de vragen die jou al jaren of juist op dit moment bezighouden op en breng ze mee op papier. Verder is er geen voorbereiding nodig. 

De sessies variëren in lengte. Maar het is goed om na iedere sessie tijd en rust voor jezelf in te plannen.

Eet voldoende voor aanvang, drink water en zo min mogelijk koffie. 

Voor wie?

Voor mensen die al ervaring hebben en zich al geruime tijd op het spirituele pad bevinden. Je moet enigszins ervaring hebben met intensief transformatie werk.  

bottom of page